петък, 27 май 2011 г.

Повече от чувство 4

Майкъл я проследи с поглед неразбирайки реакцията й, но не я последва. Отново седна на дивана продължавайки да не откъсва очи от нея. Лиса изглеждаше прекрасно на фона на градината и преливащите в розово и червено цветове на храстите. Неочакваното й поведение го озадачаваше, но той уважи желанието й за минути на уединение. Да я вижда така близо изпълваше същността му с много и противоречиви усещания, които се смесваха и изригваха на експлозии в него. Видя как тя посегна към лицето си и по движението на раменете й разбра, че плаче. Веднага стана и излезе при нея.
 Лиса усети, че той приближава и извърна глава, за да не може Майкъл да види лицето й. В нея се бе надигнала толкова силна вълна на протест срещу онова, което им се бе случило, че тя не успя да удържи сълзите си. Никога в живота си не се бе чувствала толкова виновна за свое решение и никога не бе изпадала в ситуация да се обвинява, че го в взела. Усещаше Майкъл застанал близо до нея и това предизвика нов прилив на сълзи и не успя да сдържи и риданието си. Чу го да казва тихо:
 -  Лиса, погледни ме!
Тя не можеше да се обърне, не можеше да види отново очите му, но усети как той нежно постави  дланта си встрани на брадичката й и бавно извърна лицето й към себе си.

Майкъл усети сълзите й върху пръстите си и сърцето му се сви от болка. Срещна очите й плувнали в сълзи и неговите се навлажниха също. Не обичаше любимите му хора да страдат:

-  Недей, мила... Недей.

 Нежно взе лицето й в дланите си и целуна сълзите й като между целувките повтаряше:

-  Всичко е наред... Не плачи! Моля те, не плачи!

Чувствайки нежните му целувки и чувайки думите, които Майкъл изричаше Лиса се остави на усещанията си и го прегърна.

Майкъл усети как ръцете й го обгръщат и потръпна от близостта й. Неочакваните й сълзи бяха предизвикали у него недоумение, болка и протест. Не искаше да пита защо плаче. Почти се досещаше и нямаше нужда от думи и обяснения. Постепенно тя се отпусна в прегръдката им и се успокои.

-  По- добре ли си?- попита той.

Тя не отговори на въпроса му, а се притисна още по- плътно до тялото му. Майкъл чуваше как тя въздъхва на пресекулки, възстановявайки се от сълзите си.

Лиса беше положила глава на гърдите му и близостта му я успокояваше. Чуваше ритъма на сърцето му, усещаше как с едната си ръка той придържа тила й, а с другата е обвил кръста й и как бавно я люлее в прегръдката си. Тя повдигна глава и го погледна. Майкъл срещна очите й, притисна я още по- плътно към себе, а тя го целуна по врата. За него това беше колкото неочаквано, толкова и очаквано. Допирът на устните й беше толкова приятен и не искаше тя да спира. Той нежно прокара ръка по гърба й, а тя отново го целуна, но този път не спря, а продължи. Майкъл беше обзет от онова толкова познато чувство на наслада от близостта и му се отдаде. Пое си дълбоко въздух неспирайки да гали гърба и тила й. Тя го погледна отново, а той се наведе и нежно целуна устните й.

Лиса обичаше докосванията на Майкъл. Той беше непредвидим и винаги успяваше да я изненада с реакциите си. Имаше моменти на изтръпваща нежност и такива, в които сякаш в него се събуждаше заспал звяр и тя обожаваше всички тези негови лица.

Майкъл отново я притисна към себе си и тя усети ерекцията му. Лиса зарови ръка в косите му и отново го целуна. Целувката им беше много нежна. Майкъл затвори очи, отдавайки се на сладостта на мига, а тя го погледна още веднъж и видя цялата любов, която той изпитваше изписана на лицето му и също затвори очи. Малко след това Майкъл я обърна с гръб към себе си и започна да я целува по тила, обгръщайки я отново с ръцете си през кръста.

-  О, хубаво е! - Прошепна Лиса.

Той отлично знаеше, че това място е едно от най- чувствителните й и не спираше да я целува и докосва. Целуваше я зад ухото и нежно засмукваше меката му част.

Лиса изпадаше в ръцете на насладата. Чуваше забързаното му дишане, усещаше как той се възбужда все повече от близостта им и това се предаваше и върху нея.

Майкъл започна да разкопчава ципа на роклята й но усети окото на камерата и прошепна:

-  Лиса, нека влезем вътре. Ела!

Той я прегърна през рамо, а тя се сгуши в прегръдката му слагайки глава и ръка на гърдите му, а с другата го обгърна през кръста. Майкъл я целуна по главата и попита:

-  Сигурна ли си, че го искаш?

Тя не му отговори, а спря и отново го целуна. Той взе лицето й в ръцете си и продължи целувката им. Усещаше, че се отделя от себе си, че любовта му към нея никога не си е отивала, а той се е заблуждавал. Разбираше, че е склонен да й прости цялата болка, за да я има отново в дните си. Знаеше, че е невъзможно и това правеше този споделен миг така вълшебен.

Качиха се горе целувайки се. Майкъл посегна и отвори врата на спалнята неспирайки да я целува. Леко я побутна, за да влезнат и след това затвори вратата с крак.

Лиса беше безпомощна. Когато всичко започна долу на верандата имаше един кратък миг, в който искаше да си тръгне, да избяга. Вината я бе заляла, но Майкъл успя да я подчини отново с безумно нежните си длани и устни. Боже, обичаше го! Господи, знаеше, че я обича! И тя искаше да изпита отново сливането на тази любов струяща от телата и душите им.

Майкъл вече дишаше съвсем учестено и усещаше как се предава на усещането да я има толкова покорна в обятията си. Притисна я към стената, вдигна ръцете й над главата й и ги хвана с едната си ръка. Той я целуваше, галеше тила й, гърба й. Бавно разкопча ципа на роклята й и допира до нежната й кожа го възбуди още по- силно.

Усети как тя го обви с единия си крак и как бавно го движи по неговия. Тихо и с онзи глас, който издаваше колко много е възбудена и тя, Лиса каза:

-  Какво правиш с мен, Майкъл?     

Той я целуна отново с голяма нежност.

Лиса искаше да го докосва. Опита да освободи ръцете си, Майкъл я погледна, но продължи да ги държи здраво в своята. Тя каза:

-  Моля те! Искам да те докосвам!

-  Не още, мила.

Отказа се да оспорва решението му. Той рядко й беше позволявал тя да има водеща роля в любовната игра и беше очевидно, че няма да го направи и сега.Със свободната си ръка Майкъл бавно започна да смъква роклята от раменете й. Целуна врата й, ключицата й и когато роклята се свлече в краката й, Майкъл се отдръпна от нея, за да се наслади на тялото й.

-  Красива си, Лиса!- прошепна той

-  Майкъл, позволи ми да те докосвам.

Той се усмихна и приближавайки се отново до нея целуна нежно свивката на ръката й при лакътя продължавайки надолу към подмишницата й. Със свободната си ръка я прегърна през кръста и я притегли към себе си.

Лиса се разтапяше от нежните му действия. Изгаряше от желание да го докосва. Отново обви крака си около неговия и усети ерекцията му върху корема си. Бавно се отърка в него, а той простена. Тя започна да целува врата му и прошепна в ухото му:

-  Искам да пуснеш ръцете ми, Майкъл. Моля те!

Тя усети как той отпусна пръстите си, но след това веднага стегна дланта си около китките й.

-  Не още, момиче. Не още.

Той спря да я прегръща през кръста, но тя запази близостта им притискайки го с крак си към себе си. Майкъл й се усмихна палаво, а след това разкопча сутиена й и пусна ръцете й за да сложи своите върху гърдите й.

Освободена от сладкия си плен, Лиса веднага постави ръцете си върху дупето му и почувства абсолютното удоволствие да усети сексапила на тази част от тялото на Майкъл. После бавно ги премести на гърдите му и започна да разкопчава ризата му.

Майкъл прехапа долната си устна по неговия сексапилен начин, докато наблюдаваше действията й. После отправи поглед към лицето й и целуна устните й, а тя му отговори с толкова нежност, че краката му се подкосиха. Ръцете му не спираха да гaлят гърдите й. Той се наведе и постави устните си върху едното й зърно, а след това нежно го засмука. Почувства как се втвърдява и уголемява между устните му.

Лиса спря действията си, защото отново по тялото й се разля неимоверна слабост и тя зарови ръце в косата му.

Майкъл захапа зърното й като не спираше да го дразни с език. Лиса простена. С другата си ръка той държеше с палеца и показалеца си другото й зърно и нежно го масажираше. След това той се изправи и прегръщайки я я предвижи към леглото, докато тя вече сваляше ризата му, а той разкопчаваше панталона си и го смъкна от себе си.

Тя почувства Майкъл върху себе си, разтвори крака, а той остана между тях. Той покри с целувки лицето й, шията й, а тя спусна длани по гърдите му, а след това ръката й бавно и съблазнително спря на сантиметри от пениса му. Той простена и прошепна дрезгаво в ухото й:

-  Докосни ме!

Тя се поколеба за миг, но след това реши да не си играе с него и го обхвана с ръката си и бавно и нежно започна да я движи нагоре и надолу. Обзе я онова чувство на задоволство да усеща големината и твърдостта му в малката си длан.

В това време Майкъл я целуваше като леко захапваше езика и устните й.

След малко той издаде силен стон и измежду него каза:

-  Спри, моля те! Спри!

Тя погледна красивото му лице, което бе залято от близостта на върховна

наслада и целуна рамото му, нежно галейки с ръце гърба му.

Майкъл плъзна ръце по външната страна на бедрата й, а след това по вътрешната. Приближи се толкова близко, че тя почти усети пръстите му там, но той спря. Отправи такъв поглед към нея, че в корема й отново залетяха хиляди пеперуди. Той целуна бавно гърдите, стомаха, корема й... Тя простена от очакваното докосване и разтвори крака още по- широко, за да го накара да я погали. Повдигна таза си и се отри в тялото му. Усещаше се как от нея сякаш извират тонове сок на блаженство.

Майкъл се надвеси над лицето й и я целуна. Целувайки го Лиса простена:

-  Майкъл, искам да....

Той сложи пръсти върху устните й:

-  Ш-ш-ш...Знам какво искаш?

Това я влуди още повече. Идеше й да завика от желанието да бъде докосната там и спусна ръката си, за да се докосва сама. Майкъл отмести ръката й и й каза:

-  Нека го направим по моя начин. Довери ми се!

Той стигаше няколко пъти до там, но нито веднъж не я докосваше. Целуваше бедрата, коленете й, а след това я помоли да се обърне по корем и обсипа гърба и с ласки и целувки. Нежно захапваше дупето й, покри с целувки и тила й.

Лиса стенеше, а той не спираше да я държи на ръба на лудостта. Отново я обърна по гръб и застана на колене пред нея галейки бедрата й, а тя седна, протегна ръка и погали гърдите му. Майкъл леко я бутна и тя отново легна. Видя го как я погледна между краката и как отново прехапа устната си и Лиса усети пръстите му да се плъзгат по овлажнената й съкровеност.

Майкъл едва успяваше да устои на желанието си да се слеят и да потъне в блажената забрава да прави любов с нея. Усещаше лудия ритъм на сърцето си, но не можеше да се насити на тялото й. Искаше да докосне и целуне всеки милиметър от него и да попива с устни вкуса й, да се опива от дъха й.

Лиса отново простена, защото той сложи пръсти върху клитора й и нежно го натисна. Тя се вкопчи в раменете му и с премрежени очи срещна неговите. Майкъл започна нежно да го масажира като постепенно увеличаваше скоростта.

Лиса не спираше да стене:

-   Майкъл!...О, Господи...Майкъл!

Той я целуваше и не спираше да гледа как тя пропада и губи връзка с реалността. Притворените й очи, бързо повдигащите й се гърди, изтръгващите се от нея стонове му носеха огромна наслада. Цялото й тяло беше струна и той извличаше от нея прекрасната мелодия на блаженството.

Лиса усещаше, че не би могла да издържи още дълго и хващайки го за таза, простена:

-  Искам те, Майкъл!

Самият той вече не можеше да понася напрежението, което пулсираше и се надигаше със страшна сила в него.

-  Искам те....- повтаряше тя на пресекулки.

Майкъл хвана пениса си с едната си ръка и го остави да попие от соковете, които бяха изригнали от нея. Допира до нежността й го накара да потръпне, да затвори очи и да простене.

Лиса почувства как той бавно влиза в нея и я изпълва цялата му огромност и твърдост. Той не бързаше, а действаше на ръба на лудостта. Чувстваше топлината й, пълната й готовност да го поеме и се предаде на усещането за пълното им единение.

Докато се движеше бавно, Майкъл затвори очи и простена. Заля го познатата наслада на това да е в нея. След това качи краката й на раменете си и постепенно усили ритъма.

Майкъл караше Лиса да забравя колко болка си бяха причинили и какво им се бе случило. Обичаше да го усеща в себе си. Противно на очакванията й той беше невероятен любовник и умееше да накара жената да се чувства специална и незаменима. Понякога дори забравяше за собственото си удоволствие в стремежа си да накара партньора си да изпита неповторими усещания. В този момент тя изпитваше това невероятно изживяване отново и оставаше почти без дъх. Усети как я обзема момента на оргазма и как цялата й същност полита.

Той чу как стоновете на Лиса се превърнаха във викове, как тя застина за миг и почувства как след това я заля екстаза. Усети как потръпва и как стените на влагалището й се свиват и отпускат от блажените спазми и забави ритъма на движенията си. Остави я да изживее оргазма си и когато тя малко се успокои сама намери устните му и жадно го зацелува. Майкъл отново усили тласъците си и скоро усети как всички усещания се концентрират на на едно място, простена и свърши. Лиса го притискаше към себе си и се опитваше да успокои цялата мощ на неговия оргазъм. Той трепереше от върховното удоволствие, а тя държеше лицето му в ръцете си и го целуваше нежно, а той обезумял игнорираше нежността й. След това се отпусна върху нея, прегърна я изпод раменете и я обсипа с целувки. Дишаше тежко в ухото й и шептеше:

-  Обичам те, Лиса! Обичам те, по дяволите!

Тя не му отговаряше, а нежно го галеше по гърба и го целуваше, стискаше го вътре в себе си усещайки цялата му топлина. Останаха така сляти като не спираха да да се прегръщат и обсипват с ласки и Лиса усети как Майкъл отново се възбужда в нея. Погледна го, а той й отговори с целувка и прошепна наелектризиращо в ухото й:

-  Искаш ли го пак?

Тя похотливо му отговори:

-  Мисля, че ще го понеса.

Майкъл легна по гръб, а тя мина върху него. Той протегна ръка и галейки я стигна до клитора й и започна да го масажира с палеца си. Лиса първоначално започна да се движи бавно, но постепенно усили темпото си. Започна отново да се възбужда. Много й харесваше тя да владее контрола.

Той я наблюдаваше как отново започва да се се загубва и да затъва в насладата. Достъпът до тялото й, докато тя е върху него и гледката го опияняваха. Майкъл я остави достатъчно дълго да бъде водеща, но нещо сякаш замъгли съзнанието му, дивия звяр изръмжа в него и той я претърколи по гръб. Лиса погледна в очите му и видя изпепеляващият им пламък и се усмихна. Той я пронизваше и потъваше в нея в нея до край. Сменяше бързо позите, беше необуздан и страстен. Когато беше зад нея и хапеше врата й, подчинил я на бесния си ритъм, тя усети края си и се потопи в забравата му. Майкъл свърши секунди след нея.

Легнаха вплетени един във друг. Тя сключи крака около ханша му и усети как и двамата са окъпани във влага от потта си и от соковете на насладата. Той каза:

-  Извинявай, ако съм бил много груб!

-  Не, не беше.- отговори тя и го целуна по мокрото слепоочие.

Лиса усещаше как коленете й все още треперят, каза му:

-  Имам нужда от душ, но мисля, че няма да мога да стана.

Той се усмихна:

-  Имам подобно усещане и за себе си.

След това се отпусна встрани от нея и легна по гръб. Лиса се сгуши в обятията му и се заслуша в ритъма на сърцето му, докато Майкъл я галеше по гърба и рамото.

Той каза със сънлива нотка в гласа си :

-  Лиса, ние наистина трябва да отидем до банята. В противен случай ще заспя, а никак не е гостоприемно.

Тя се разсмя:

-  Определено не бих останала с добри впечатления от домакина, ако заспи, докато съм му на гости - и го целуна по гърдите.

 Той също се разсмя и седна в леглото:

-  Идваш ли?

-  Ако успея да стана.

Той се загледа в голотата й. Беше красива и съблазнителна в обхваналата я отмала. Прокара пръсти по бузата й, целуна я и я прихвана изпод раменете:

-  Хайде, стани, мила!

След като тя седна, той се изправи и протегна ръка към нея:

-  Хайде, Лиса!

Тя легна отново:

-  Не мога, Майкъл. Коленете ми все още треперят.

-  Лиса!- каза той смеейки се.

Тя също се разсмя, а той коленичи до нея и пак я целуна. Лиса му отговори с много страст, Майкъл плъзна ръка по бедрото й. Тя го придърпа към себе си и продължи да го целува. Започна да го гали по гърба, дупето. Той я погледна изненадан, а тя попита:

-  Какво?

Майкъл се усмихна:

-  Нищо, лошо момиче.

Лиса вече нежно галеше топките  и пениса му. Той простена от усещането, което завибрира в слабините му, но каза:

-  Хайде, Лиса, нека си вземем душ.

Тя се престори на обидена и нацупи устни:

-  Насити ли ми се?

Той се разсмя:

-  Разбира се.

-  О-о-о...Толкова бързо? Добре.

-  Сериозно- нека си вземем душ. След това ще вечеряме, защото аз вече съм много гладен, а после ще разбереш дали съм ти се наситил.

Тя нищо не каза, а пак го целуна:

-  Знаеш ли, не мога да стана. Ти отиди.

-  Виж колко е близо. Само няколко крачки.

Тя мързеливо отговори:

-  А сякаш са километри...Майкъл, ела при мен! Гушни ме!- и протегна ръце към него.

-  Невероятна си. – усмихна се той.

Съблазняваше го по толкова сладък начин, че той не искаше да спира тази й игра.

Определено с нея го възбуждаше и Лиса вероятно го знаеше. Отново легна до нея и я гушна. Тя се притисна плътно до него и целуна врата му, а той галеше тила й. Ръката й се спусна по гърдите, стомаха му, погали го с върховете на пръстите си около пъпа, пое

пениса му с ръка и погледна Майкъл. Той беше сериозен. Започна да движи ръката си, докато го гледаше в очите. Той също не спираше да я гледа, прехапа устната си и от него се отдели въздишка на наслада.

Когато Лиса почувства, че е близо до оптималния си размер и как расте и се втвърдява в ръката й тя коленичи и внимателно засмука топките му. После насочи действията си към пениса му. Облиза го, после засмука само главичката му, а след това продължи да го поема целия.

Майкъл се повдигна на лакти, за да я наблюдава. Тя също го погледна, докато го обхващаше в нежния си обръч. Продължи да го поема в устата си, да го засмуква и да рисува с език по него.

Той отметна глава назад и простена. Майкъл не искаше да свършва. Искаше отново да се слее с нея, но нямаше сили за нищо освен затова да се предаде на изкусните й действия.

Тя сякаш усети колебанието и стягането му и каза:

-  Отпусни се, миличък. Нека го направя за теб.

Преди време бяха говорили за тези неща и тя бе споделила колко обича пениса му и как се възбужда от това да му прави фелацио, но никога не й бе повярвал напълно. Винаги се чувстваше малко виновен след това. Стоновете му се сляха, той зарови ръка в косата й и с дрезгав глас каза:

-  Лиса...Ще свърша.

Тя сякаш не го чу. Той се опита да се отдръпне, но Лиса не му позволи. Не можеше да издържа повече и разтърсен от мощните вълни на оргазма, свърши в устата й.

Лиса наистина обичаше пениса му. Обичаше този пълен контрол. Сякаш държеше цялата му същност между устните си. Обичаше вкуса му, всяка пулсираща изпод кожата му веничка.

Гледайки го в очите тя облиза всяка останала капчица от течността му, а той дишайки тежко и все още в плен на усещанията си, присви очи и каза:

-  Изглеждаш толкова перверзно. Харесва ми. Ела!

 Тя се плъзна по него и стоейки на длани разположени от двете му страни попита:

-  Искаш ли да вкусиш от себе си?

Той се повдигна и я целуна, а след това Лиса се отпусна върху гърдите му и каза:

-  Вече съм сигурна, че е време за душ.

Майкъл не й отговори, а я целуна по главата.

Той не спираше да я гали. Лиса усети как се отпуска, как ласката му става все по- бавна, как дишането му става все по-дълбоко и разбра, че той заспива. Сгуши се в него, той я притисна към себе си и каза:

-  Накарай ме да стана, защото този път ще заспя.

Тя целуна рамото му и стана. Майкъл отвори очи и я погледна:

-  Изглеждаш невероятно, мила!

Тя само се усмихна и попита:

-  Идваш ли?

-  Да.

Майкъл също се изправи, прегърна Лиса и я целуна отново. Тя го хвана за ръката и влезнаха в банята.



3 коментара:

  1. Засега стигнах дотук и трябва да призная, че е впечатляващо. Чудя се какво ли следва нататък след толкова разгорещена сцена?! :-) Ще видим.
    Исках още да ти кажа, че писането на роман е доста обемен и амбициозен проект, така че те поздравявам за смелостта! Когато човек има въображение и вдъхновение, нещата се получават! Дерзай!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти! Искам само да кажа, че тук все още набирам скорост :) Бях го запланувала да не бъде повече от 50 стр. А той вече е 750 :) и не знам до къде ще го докарам. В самото начало съм доста... тромава и... сама ще ме прецениш по - нататък!

    ОтговорИзтриване
  3. до тук всичко е страхотно....браво на таланта ти...имаш въображение и така описваш всичко че все едно съм там...благодаря ти

    ОтговорИзтриване