понеделник, 26 септември 2011 г.

Повече от чувство 55


Минивана спря пред две дървени вили, които бяха изолирани от курортното селище и сред падащият вече на големи пухкави снежинки сняг изглеждаха като появили се от приказките. Te не бяха близо една до друга и щяха да предложат жадуваното от Майкъл и Анджелика усамотение. Вилите бяха разделени и от деликатна бариера високи окичени в бяло борове и охраната поведе Анджелика и Майкъл към по- голямата от двете.

Майкъл усети, че Анджелика не върви до него и се обърна назад. Тя беше спряла и съзерцаваше прекрасният снежен пейзаж, който се разкриваше пред очите й. Далечните върхове на планината, които едва се виждаха бяха облени в слънце и контраста със снежната пленена, която се сипеше беше изумяващ сетивата. Майкъл се приближи до нея и също се вгледа в заслепяващата красота. Тя се обърна към него и очите й блестяха от щастие. Страните й бяха порозовели от щипещият ги вятър, но тя сякаш не обръщаше внимание на студа.

- Красиво е, Майк. Не мога да се наситя на пейзажа. Виж колко е красиво! – Не спираше да се изумява тя.

Майкъл я прегърна през кръста и те останаха за кратко мълчаливи и приковаващи погледи в зимната картина, която разстилаше пред тях пленяващата си и хипнотизираща прелест.

- Г – н Джаксън, – чу се гласа на Дан – багажът ви е вътре във вилата.

- Добре, Дан. Благодаря! Свободен си вече. Ако имаме нужда от нещо, ще те уведомя.

- Разбира се, г – не.

- О! Дан! – Извика след него Майкъл. – Погрижи се никой да не ни безпокои.

- Да, г – не.

- Благодаря! Това е.

След малко двамата се отправиха към вилата, която затрупана, заради падащият силен сняг изглеждаше много примамлива и уютна.

Когато влезнаха в коридора Анджелика пое дълбоко въздух, за да подуши специфичната миризма на дърво и сякаш ноздрите й и дробовете й се изпълниха със смола. Вилата беше с високи стени и центъра на голямата дневна имаше стълби, които водеха до спалните. Цялата й облицовка беше от дърво, а огромните панорамни прозорци откриваха красива гледка към върховете на планината и сипещата от небето белота.

В единият край на помещението гореше огън в уютна камина, а до нея стоеше голяма елха окичена с красиви играчки гирлянди и лампички, които закачливо намигаха с цветовете си. Навсякъде из стаята се носеше коледният дух, заради богатата украса.

Анджелика се обърна и на лицето й беше изписана истинска благодарност и щастие.

- Майкъл, благодаря ти!

- За теб мога мога да направя много повече, принцесо. Само поискай.

Тя се приближи към него, обгърна го с ръце през кръста и гледайки го в големите топли очи с цвят на шоколад, каза:

- Това, което искам е да си до мен. Не желая да правиш нищо друго.

- Сигурна ли си? Защото мога да направя това...

Майкъл също я прегърна и започна да пее. Тя го погледна изненадано, но след това завладяна от гласа му отпусна глава на гърдите му и се заслуша, усещайки всяко негово поемане на въздух.

Майкъл пееше нещо непознато за нея и вероятно дори не беше негова песен. Мелодията бе бавна и красива и думите й бяха обяснение в любов – искрено и силно. Той пееше тихо, но влагаше толкова сила и заряд в изпълнението си, че караше Анджелика да изтръпва пред красотата на любовта, която той й споделяше чрез песента. Майкъл изглеждаше като славей, който главозамаян в търсене на любимата си не спира цяла вечер да извива зовящ глас и да завладява с изкусните си трели.

Той пя кратко, но Анджелика беше така пленена от неочакваното му решение, че не искаше да спира.

- Попей ми още, Майкъл! – помоли го тя.

Той се усмихна и каза:

- Ще трябва да си платиш.

- Добре – съгласи се тя. – Ти само пей.

Майкъл замълча за кратко, а след това устните му почти докоснаха ухото й и тя чу гласа му:

- I just want to lay next to you for awhile. You look so beautiful today, your eyes are so lovely your mouth is so sweet. A lot of people misunderstand me that's because they don't know me at all. I just want to touch you and hold you. I need you! God I need you! I love you so much!

След това той започна да пее. Анджелика позна тази песен, защото я имаше в единствения диск на Майкъл, който притежаваше.

- Как се казваше тази песен, Майкъл?

- „Не мога да спра да те обичам” – каза той бързо и продължи да пее.

Майкъл бавно започна да танцува подчинен на песента, а докато я пееше променяше на места текста и мелодията и сякаш по този начин я правеше специална и единствена, посветена само на Анджелика.

Когато свърши тя го помоли отново:

- Не спирай, Майкъл. Пей!

Той се усмихна и целуна челото й:

- Стига за днес, мила. Не си ли уморена от пътуването? Не си ли гладна?

- След онази закуска? Не. Никак.

- Какво искаш да правим сега? – попита той.

- Нека да разгледаме вилата, а после, ако не си изморен може да се разходим навън.

- Съгласен съм – отговори й той и пое подадената му от нея ръка.

Изкачиха по стълбите и влезнаха в първата стая, която се оказа малка уютна спалня. Анджелика само надникна и каза:

- Не, това не е нашето място.

Следващата беше голямата спалня, която ги накара да се спрат на вратата и да не смеят да прекрачат вътре. Те останаха вцепенени от изненада, защото не бяха очаквали, че зад дървената врата ги очаква толкова различен интериор от онзи, в който беше решена останалата част на вилата. Двамата се погледнаха и щом срещна очите на Анджелика, Майкъл се усмихна доволно и предизвикателно.

- Ти знаеше ли за това, Майк? – попита тя.

- Не. От къде да знам?!

Тя отново се обърна отправи поглед към спалнята и бавно влезе в стаята. Неновата светлина я превърна в силует и тя се приближи към кръглото леглото и седна в края му. Ръката й се плъзна по хладната завивка и тя започна да оглежда стаята. Под спалнята в кръг малко по – голям от нейната обиколка, пода блестеше в приглушена светлина от неонови лампи, които бяха вградени под дебело матово стъкло. Анджелика се обърна и видя как в краищата на спалнята има вградени тонколони и едва видимо се усмихна. По средата на всички стени в стаята преминаваше същата не много широка неонова лента и сред тази синкава сякаш лунна светлина тя успяваше да различи вратите на вграден гаредероб, а встрани от него голямо кръгло огледало с черна метална стойка. По - голямата част от другата стена беше заета от прозореца, който беше покрит с плътна тъмна завеса. След това идваше ред на бял кожен диван върху който имаше две декоративни възглавници и висока лампа до него. Тя се обърна и пред себе си почти в края на стената видя врата, която предположи, че води към банята, а малко след нея имаше 3 абстрактни картини, разположени над неголям шкаф. Погледа й се отправи към Майкъл, който продължаваше да стои на вратата и да проследява как тя разглежда стаята.

- Харесва ли ти? – попита той.

- Да, много. А на теб?

- Не е моят стил, но въпреки това ми харесва.

Анджелика не му отговори и отпускайки се назад легна върху спалнята. Веднага след като го направи видя отражението си, което я наблюдаваше над нея. Огромната кръгла лампа, която беше разположена над спалнята със спускащите се тънки дълги ресни, които докосваха големите възглавници, изправени на рамката на леглото, завършваше с огледало. По цялата му обиколка бяха разположени малки лампички, които спомагаха спалнята да остава меко осветена.

- Оооо! – изуми се тя.

- Какво? – полюбопитства Майкъл.

- Ела! Това ще ти хареса.

- Не искам да идвам – отказа той.

Анджелика отново седна и го погледна изненадано.

- Защо?! Ако не ти харесва тук ще отидем в другата спалня. Аз просто казах, че тук много ми харесва, но другата също не е лоша.

Майкъл се усмихна.

- Не ме разбра. Не искам да идвам, защото, ако го направя няма да излезнем от тази стая много дълго време.

- О, Майкъл! Стига! Ела да видиш. Няма цял ден да стоиш на вратата, нали?

- Казвам ти, момиче – не искам да идвам!

Анджелика отново легна и протегна ръце над главата си. Чувстваше се различно. Много по – различно от престоя си в хотелските стаи. Тук беше спокойно, усамотено, винаги когато поискаше щеше да може да излиза и на първо място Майкъл беше изцяло за нея. Нямаше ги вечните му ангажименти, срещи, приемания на награди и грамоти. Тук щяха да са само един за друг сред зимата и снега.

Изведнъж се досети, че утре е Бъдни вечер и й стана мъчно. Нямаше да види майка си и баща си, брат си и жена му, прекрасните си слънчеви племенници и да си говорят до сутринта, тайно надявайки се да успеят да видят кой и кога слага подаръците под елхата. На Коледа нямаше да отидат с Раул до любимото място на Енрике на South Beach и да поседят мълчаливо върху големите заоблени от вълните камъни, всеки потънал в мислите за брат им. Тя се опита да прогони обзелата я носталгия по слънчевия й красив роден град и погледна към Майкъл, а той я все още стоейки на вратата я наблюдаваше сериозен.

- Хайде, Майкъл! Спри да стоиш там. Ела при мен. Искам да те гушна!

Той отново поклати глава:

- Не, Анджи, няма да дойда.

Тя се учуди на упоритостта му, но спря да настоява.

- Добре, както искаш. Тогава аз ще влезна в банята. Жадувам да се изкъпя.

- Добре – съгласи се той.

Анджелика стана подозрителна. Тя не разбираше защо Майкъл се държи така странно сякаш беше далече от нея и на хиляди километри.

- Майкъл какво ти е?

- На мен? Защо? Нищо.

- Струва ми се... Нищо. Отивам в банята. Къде е багажа ни?

Майкъл се извърна и видя куфарите оставени до вратата на спалнята и каза:

- Тук са. До мен.

Анджелика стана и излезе в коридора за да прибере багажа си в стаята. Майкъл се отдръпна, за да й направи място, докато минава покрай него, а тя все още недоумявайки обзелото го мълчаливо – вглъбено настроение сложи куфара пред гардероба и го отвори. След това започна да изважда нещата от него и да ги подежда вътре.

- Донеси и твоите неща, Майкъл, за да прибера и тях.

- После – кратко й отговори той.

- Кажи ми – каза тя без да го поглежда – защо си такъв? Какво се случи през последните пет минути.

- Какъв съм, мила? Нищо не се е случило. Просто те гледам.

- Не ме лъжи, усещам те. Далече си.

- Мислех си...

Тя спря да подрежда нещата си и го погледна.

- Мислех си - продължи той – за нас. Анджи, ти сигурна ли си, че искаш да бъдеш с мен? Сигурна ли си, че би могла да живееш с човек като мен?

- Човек като теб ли? Какво имаш предвид?

- Ами... зает, непрекъснато пътуващ, работещ, понякога нуждаещ се да остане задълго сам със себе си... Такъв... различен, странен...

- О, Майкъл! – възкликна тя и се приближи към него. – Аз те обичам. Забрави ли? Обичам те защото си такъв. Различен, странен, с огромно сърце и душа, с най – слънчевия смях на света, с най – искрените очи... Обичам те какъвто си. Защо дойдоха тези въпроси точно сега?

- Защото се страхувам да не те разочаровам. Ти заслужаваш само щастие, защото си прекрасна. Стоя и те гледам и се страхувам, че ще те нараня.

Анджелика го прегърна и гледайки го се усмихна.

- Не искам да говориш така! Искам да забравиш за този страх. Помниш ли, че още в самото начало ти ми даде право да избера? Аз избрах, Майкъл. Така че, спри и не ме карай да гледам тъжните ти очи. Нали? – каза тя и го целуна.

- Толкова си... Аз те обичам много, но...

- Моля те, Майк, моля те! Сега аз отивам в банята и искам щом се върна ти да си прогонил тези свои страхове.

Тя го целуна още веднъж и го освободи от ръцете си. Щом влезе в банята Анджелика дълго стоя неподвижна по стичащата се по тялото й вода и не спираше да мисли за думите на Майкъл и те предизвикваха страх и в нея. Наистина ли можеха да продължават да бъдат заедно? Щеше ли само любовта да им бъде достатъчна да преодолеят многото различия помежду си и да останат щастливи? Можеха ли да се преструват, че проблемите не съществуват и да разчитат те да си отидат сами? Нито семейството на Майкъл, нито нейното приемаха връзката им. Майкъл беше женен, скоро щеше да бъде баща и доколкото го познаваше тази нова за него роля в живота му щеше да го обсеби и да внесе приоритет в дните му. Щеше ли Анджелика да може да приеме детето и да го обича като свое? Нямаше ли да я обземе ревност, че то обсебва Майкъл и тя ще трябва да се бори за внимание, което се страхуваше, че щеше да й бъде все по – трудно да печели? Питаше се какво ще остане между тях, когато страстта си отиде? Знаеше, че трябва да бъде повече от негова секс богиня, но той беше така многопластов и толкова изумително различни интереси, че на нея щеше да й е трудно да успява да бъде негов съветник, приятел и сродна душа. Начинът им на живот беше различен, бяха отраснали в съвсем различни светове. Майкъл беше станал звезда още като дете, а тя познаваше само обикновеното детство, а не онова бляскаво и изпълнено с прожектори и внимание, на което той беше подложен от ранна възраст. Можеше ли тя да проумее този свят? Можеше ли да свикне с него? И не беше ли Майкъл прав в опасенията си? „Трябва да спра да мисля за тези неща!”, каза си Анджелика и опитвайки се да изгони въпросите, които Майкъл беше накрал да я застигнат, започна да мисли за настоящето и за прекрасните 3 дни, които ги очакваха тук в тази красива вила. Тя искаше му да даде и получи от него цялата любов, които поетите възпяват в изпълнените си със зов стихове. Все още не се беше наситила на неговата приласкаваща я нежност, на буреносната му страст, на звънкия му смях и безкрайните му шеги, които я караха да му вярва, а след това да й се усмихва и да я кара да се пита дали не я лъже... Не знаеше дали някога ще спре да се насища от аромата му, от дълбочината на очите му...

Анджелика излезе от банята и не видя Майкъл в спалнята или на вратата й.

- Майкъл?! – извика тя, но никой не й отговори.

Тя излезе от стаята и застана на перилата и отправи поглед надолу към помещението и го видя легнал на дивана пред камината.

- Ето къде си бил. Майкъл?!

Той отново не й отговори и Анджелика все още мокра и с отичаща се по раменете и гърба й на ситни капчици вода, слезе при него. Когато застана пред Майкъл, разбра че той спи. Тя го погледа за кратко и след това нежно погали лицето му.

- Спи, любов моя – каза тихо тя и целуна слепоочието му.

После се отдалечи и вземайки от по – малката стая една завивка тя слезе отново долу и покри Майкъл с нея. Той леко се раздвижи, но не се събуди и Анджелика отново се върна в спалнята, за да се подсуши и облече. След като го направи тя усети глад. Не беше яла много на вечеря и на закуската и затова слезе долу, за да провери какво има в кухнята. Намери само плодове и седна и започна да се храни. Мислеше си, че вероятно Майкъл ще спи още много дълго, защото предполагаше, че не е успял да си почине добре във влака и при спомена за пътуването тя се усмихна. Обичаше го и никакви страхове не можеха да променят този факт. Тя си спомни за разговора им за крайностите в секса и подвластна на импулсивната си натура излезе от кухнята, погледна към Майкъл, който продължаваше да спи, облече якето си и излезе навън. Посрещна я студен вятър, който изпрати снежинки в лицето и тя бързо присви очи и сложи ръка пред него. Сякъш от нищото пред нея застана Дан и изненадан да я види сама навън попита бързо:

- Г – це Мендес, случило ли се е нещо? Добре ли сте? Къде е г – н Джаксън?

- Всичко е наред, Дан. Майкъл спи сега, но аз имам отново молба към теб. Искам да ме закараш до аптека.

- Не ви е добре ли, г – це? – Попита той отново.

- Добре съм, Дан. Но ми трябва аптека.

Дан се вгледа в нея за кратко, а след това изражението му се промени и той каза:

- Аз не мога да ви закарам сега, защото трябва да се грижа за сигурността около вилите, но можете да отидете с някой друг.

- За мен няма значение с кого ще отида – съгласи се тя.

Той й каза да го последва и те след малко стигнаха до джипа, който вече беше почти затрупан от обилно валящия сняг. Дан отвори и Анджелика влезе вътре. След като почисти колата от снега той й каза, че ще извика някой, за да я закара до центъра на курортното селище, което беше на около 30 километра от мястото, на което те се намираха.

Анджелика търпеливо зачака и когато вече бяха на път тя си мислеше, че не иска Майкъл да се събужда преди да се върне, защото беше сигурна, че много ще се разтревожи, ако не я намери във вилата. От друга страна не искаше да разбира и къде е ходила и пътуването й трябваше да остане тайна. Поне засега.

Тя погледна как излизат от зоната, в която бяха разположени вилите им и си помисли, че дори и далече и усамотени те пак трябва да се крият зад високи огради и порти. Вероятно това място наистина, както й каза по- рано Майкъл, беше предназначено за VIP посетители и трябваше да остане скрито за любопитните погледи на останалите хора. Вилите бяха доста навътре и не се виждаха от вратите, които забраняваха достъпа към тях. Анджелика предположи, че вече много журналисти са в издирване на Майкъл, но мястото й носеше спокойствието, че те няма да успеят да го открият.

- Г – це, може ли да ви кажа нещо? – наруши тишината бодигарда.

Тя се изненада от неочакваното му решение да разговаря с нея, но отговори:

- Да, разбира се.

- Хмм, извинявайте, че ще бъда така директен, но аз истински уважавам и харесвам г – н Джаксън и затова искам да ви кажа, че никога не съм го виждал по – щастлив. Вие го правите много, много различен и щастлив. Това не е само мое наблюдение. Радвам се, че той има жена като вас до себе си. Вие го карате да ... Както и да е . Исках да ви го кажа.

Анджелика не беше свикнала да приема хората около себе си като такива, които не трябва да изразяват мнението и само да си вършат задълженията и затова беше благодарна, че той започна разговора.

- Благодаря ти за думите. Искам той да е щастлив. Аз се казвам Анджелика – каза тя и подаде ръката си към него.

- Аз съм Мануел – усмихна се той.

- Мануел, от кога работиш за Майкъл?

- Отдавна. От... от почти 6 години.

- О, тогава ти би трябвало да го познаваш много добре.

- Не, не мисля. Той е ... Ние се грижим за сигурността му. Не влизаме в близки отношения с него. Г – н Джаксън е поверил живота си в ръцете ни и ние сме готови на всяка цена да го защитим.

- Трудно ли е?

- Да – отново се усмихна той. – Г – н Джаксън е ... знаете. С него винаги трябва да сме нащрек, дори и когато е на такива места като това тук.

- Той често ли обича да ходи на такива места? С жени?

Мануел се усмихна широко и си помисли, че иска да отговори на въпроса й и да й каже, че Майкъл никога не е бил така освободен и решен на неразумни действия с друга жена, както с нея, но не можеше и затова отговори:

- Мога да кажа само това, че той рядко действа импулсивно и не обича да нарушава графика си.

- Не разбирам?

- ОК, г- це, Анджелика, не мога да говоря за тези неща. Забранено ми е.

- Ооо, съжалявам! Не съобразих. И все пак аз си мисля, че той го е правил доста често – каза тя като констатация, но се опитваше да изкопчи отговор.

Мануел се разсмя.

- Той ви обича. Това е.

Тя разбра, че няма да успее да научи нищо от него за жените в живота на Майкъл и премина в по – безопасната тема, но отново свързана с любовта и връзките.

- А Лиса? Тя каква беше?

- Тя беше ... – Мануел спря и погледна към Анджелика. – Не мисля, че е моя работа да давам оценка за нея.

Анджелика се усмихна:

- Мануел, ти си много лоялен служител. Няма да питам повече. А така ми се искаше да знам...

- Г – н Джаксън е много щастлив с вас. Аз не лъжа като го казвам.

Точно тогава пред тях се откри курортното селище и те спряха да разговарят. Малко след това Анджелика слезе от джипа, молейки Мануел да остане вътре и влезе в аптеката. Вътре имаше само двама души и когато тя остана сама се приближи плахо към фармацевтката и попита тихо:

- Бихте ли ми помогнали, моля?

- Да, разбира се.

- Аз... – Анджелика усети как се изчервява, преглътна и продължи решително – Аз и съпругът ми...

Жената я гледаше в очакване и това правеше трудността Анджелика да изрече желанието си още по- сложна.

- Имате ли лубриканти? – най – сетне се престраши тя.

- Да, разбира се. Какъв желаете?

- Аз... не знам. Те какви са и каква е разликата между тях?

- Има на маслена, водна и силиконова основа. Зависи за какво ще го използвате.

Анджелика се чувстваше сякаш след малко ще потъне в земята от срам и искаше да излезе от аптеката, но осъзнаваше, че щом бе дошла до тук, нямаше връщане назад.

- Търся най – доброто, което бихте могли да ми предложите за анален секс.

Тя усети как цялата гори от срам, но жената съвсем професионално се обърна и след малко сложи пред нея четири туби с лубриканти и започна да описва техните свойства. Оказа се, че има такъв, който е с обезболяващо действие. Анджелика посочи него. В момента, в който бе решила да плаща, я застигна въпроса:

- Желаете ли презервативи и иригатор?

- Презервативи. Да, разбира се. Да, моля.

Докато се съгласяваше Анджелика се опита да си спомни какво беше иригатор и след малко успя. Отново се почувства много неудобно, но преодоляла най – трудната част от необичайният си пазар, каза:

- Ще купя и иригатор.

Анджелика плати и бързо излезе от аптеката и се шмугна в чакащият я пред нея джип.

- Готово, Мануел. Може да тръгваме.

Сега в колата Анджелика се замисли над това колко много може да направи заради Майкъл. Никога не си беше представяла, че ще прави такъв секс и никога мисълта за него не я беше възбуждала, но сега тръпнеше от желание. Знаеше, че вероятно ще я боли и въпреки всичко това предизвикателство я караше да няма търпение да го изпита и да преодолее неизвестността, която то таеше в себе си.

Тя имаше чувството, че се движат прекалено бавно и нетърпеливо барабанеше с пръсти по кожената седалка. Искаше да изненада Майкъл и той не биваше да знае какво му е подготвила. Сега си даде сметка, че се чувства като че ли за първи път ще бъде с мъж. Беше нервна, неизвестното я караше да си задава въпроси и да се опитва да им даде отговор, знаейки че това е невъзможно. Усещаше стомаха си свит и тръпнеше от вълнение. Питаше се защо иска да го направи и трудно получаваше отговор. Дали беше само заради Майкъл или собственото й любопитство да се гмурне в непознатото надделяваше?! После си казваше, че вероятно и двете са верни. Не можеше да не го има по всякакъв възможен начин и с тази мисъл тя слезе от джипа, благодари на Мануел и влезе във вилата.

Анджелика влезе бързо в нея и първото, което направи е да потърси Майкъл с поглед. След това въздъхна с облекчение, когато го видя да продължава да спи.

Тя се качи горе и прибра лубриканта и презервативите в едно от чекмеджетата на шкафа в спалнята. Вече се беше погрижила да подреди нещата на Майкъл в гардероба и нямаше опасност той да ги види. Или поне се надяваше да не го направи. След това седна на леглото, държейки иригатора в ръце, поклати глава, стана и влезе в банята.

Докато Анджелика беше там Майкъл се събуди и първоначално не осъзна къде е. След това си спомни и стана от дивана, чувствайки се много гузен, че е заспал и е оставил Анджелика да скучае.

- Анджи? – извика той.

Тя не му отговори и той се качи в спалнята. Пред нея не видя куфара си и изтръпна, спомняйки си, че в него беше подаръкът му за нея за Коледа. Влезе в спалнята, но нея я нямаше там. След това чу шум от банята и извика:

- Анджи? Там ли си?

- Да, Майкъл. След малко излизам.

- Къде е багажа ми, мила?

- Подредих го в гардероба.

- А куфара ми къде е?

- В другата спалня.

Майкъл излезе от спалнята и влезе в другата. Отвори и куфара си и повдигна дъното му. После въздъхна с облекчение, защото подаръка за Анджелика беше на мястото си. Прииска му се да го сложи някъде, което да може да е непрекъснато под неговия поглед и затова го взе и скривайки го зад гърба си се върна в спалнята. Огледа я, питайки се къде би могъл да го скрие и отвори гардероба. След кратък оглед реши, че мястото е неподходящо и погледът му се спря на шкафа. Той се приближи до него и отвори едно от чекмеджетата му. За кратко не успя да различи какво вижда, но после взе тубата с изписани по нея японски йероглифи и започна да я разглежда. Обърна я с гръб и видя ситния надпис и на английски: „Смазващ, възбуждащ и обезболяващ анален лубрикант”. Той препрочете още веднъж надписа и една доволна усмивка заигра по лицето му. „Луда Анджи, какво си намислила?” се запита той и остави тубата, вземайки кутийката до нея. Видя, че са презервативи и продължи да се усмихва, поклащайки глава. След това остави и презервативите им на мястото им и тихо затвори чекмеджето.

Подаръкът му все още беше в ръцете му и той не можеше да реши къде да го скрие, затова разчитайки, че Анджелика едва ли ще прояви интерес към празния му куфар го върна в него и за по – сигурно използва кода и го заключи. Когато го направи отново се върна в спалнята и започна да се съблича. Имаше нужда да влезе в банята и затова след като Анджелика излезе той я целуна бързо и каза:

- Жадувам да се изкъпя. Ако искаш, докато съм вътре поръчай да ни приготвят вечерята.

- Добре – съгласи се тя. – Ти как си? Наспа ли се?

- Да. Извинявай, че те оставих сама. Какво прави през това време?

- Нищо. Подредих ти нещата, почетох... Нищо особено.

След като Майкъл влезе в банята, Анджелика слезе долу и по вътрешната телефона линия, която свързваше двете вили поръча вечерята. После седна на дивана и се загледа в елхата и празничната украса. Беше се замислила, когато чу гласа на Майкъл и погледна нагоре. Той стоеше на перилата все още с халат и сушеше косата си с хавлия.

- Аз съм готов. Ти поръча ли вечерята?

- Да, поръчах я. Казаха, че скоро ще е готова.

- О, Анджи забравила си нещо в банята.

- Какво? – попита тя.

След това веднага се досети и лицето й поруменя. Майкъл я гледаше от горе и оставайки сериозен каза:

- Амиии... Виж сама. То все още е там.

- Да, Майк, досетих се какво е. Сега ще го взема.

Тя се ядоса на себе си. Не трябваше да го забравя, защото при мисълта, че Майкъл е видял тази така интимна вещ тя се чувстваше безкрайно неудобно.

Анджелика се изкачи по стъпалата, а Майкъл през цялото време не спираше да следи реакциите й и вътрешно да се усмихва, защото се досещаше защо беше използвала иригатора. Той не знаеше, дали да се радва на решението й или да се опита да говори веднага с нея и да разбере дали тя иска да го направи заради себе си или е подтикната само от факта, че той й каза, че много му харесва. Майкъл беше длъжен да разговаря с нея и въпреки че не знаеше какъв ще бъде крайният изход от разговорът им почувства как мисълта да я има и по този начин го кара да се възбужда. С Лиса го бяха правили не много често, но достатъчно, за да знае как да постъпи и какво трябва да направи, за да накара Анджелика да преодолее страха си, да се отпусне и да му се довери.

Анджелика мина покрай него без да го поглежда и влезе в банята. След това излезе, криейки иригатора зад гърба си и после застана с гръб към Майкъл и го прибра в кутията и го сложи при нещата си.

- Анджи?

- Да? – отговори му тя все още с гръб към него.

- Често ли го използваш? Проблеми ли имаш?

- Не искам да разговарям за това, Майкъл. Искам да те уверя, че с мен всичко е наред. Казвала съм ти, че съм отговорна към себе си. Всичко е наред.

- Тогава защо?! – преструваше се той.

- Моля те, не питай! Това е прекалено лично, Майкъл! – укори го тя, за да го накара да спре.

- Добре, разбирам. Ако мога с нещо да помогна? – попита той едва сдържайки усмивката си.

- Хей! – обърна се тя към него. – Казах ти да спреш. Моля те!

Анджелика изглеждаше наистина ядосана и Майкъл за кратко замълча, но понеже не можеше да удържи желанието си да я накара да му каже истината попита:

- Какво толкова казах?! Поинтересувах се за теб и дали си добре. Толкова ли е лошо?

- Майкъл!!! – извика тя.

- Какво?!

- Спри най – после!

- Добре, спирам, но знай, че не си права.

Анджелика не му отговори, защото така глупаво не се беше чувствала отдавна. Целият й замисъл се проваляше заради нейната разсеяност. Знаеше, че Майкъл има право да й задава тези въпроси и го прави от загриженост, но тя все още не беше готова да му сподели за решението си. Желаеше да го изненада. Тя не обичаше предварително нагласените сценарии в интимните отношения и й беше достатъчно неприятно, че дори тя знае. Обичаше нещата да се случват непринудено и съвсем естествено, но разбираше, че онова което искаше да преживее тази вечер с Майкъл се нуждае от подготовка.

2 коментара:

  1. Привет от мен!
    Не бях влизала известно време и виждам, че нещата са претърпели интересно развитие. Отново съм приятно изненадана от нестандартните авторски решения за местности, локации и обстановки! Прекрасно място за уединение, с привкус на незабравима Коледна романтика.
    Иска ми се много да те хваля, DooDoo, но гледам да го правя индиректно, за да не те карам да се чувстваш неудобно! :)

    Виждам, че в предишната глава от разказа е възникнала коментарна полемика и са отправени упреци към малцината хора, престрашили се да изкажат гласно впечатленията си!
    Не мога да остана безучастна, тъй като, предполагам, че съм от визираните персони. Извинявам се, но ще си позволя да изкажа мнението си!
    Уважаема, "Анонимна" (колко удобно!), моля Ви, да спестите морализаторстването си! Учудена съм къде бяхте до сега, тъй като не съм прочела нито един Ваш коментар, изразяващ възхищението ви от фабулата, описанията, чувствата или реакциите на героите?! Въпреки това, смело порицавате чуждите реакции и споделяния!
    Не Ви прави чест!
    Ако си бяхте направила труда да прочетете по-старите публикации и коментари, щяхте да забележите, колко пъти съм правила изказвания за взаимоотношенията на героите, изграждането и представянето на характерите им, реакциите им. Изказвала съм възхищението си от абсолютното спазване на хронологични и автентични събития, умело преплетени с художествената измислица и допълнени с прекрасна мултимедия.
    Говорила съм си с авторката, относно трудната задача да "сътвориш" минало на една личност, която за много от нас е икона и всеки носи в сърцето си по специфичен и много специален начин. От там дойде и закачката с "ревността" към героинята, която така безцеремонно обсебва "нашият" Майкъл. :)
    Затова и когато съм коментирала горещи сцени, винаги съм слагала множество усмивки, за да подчертая, че се шегувам и се закачам с авторката и момичетата, които споделят (визирам Мая и Боби). Истината е, че всяка от нас си мечтае в личния живот да обича и да бъде обичана по този силен и красив начин и това е съвсем естествена женска реакция.
    Истина е също така, че това си е любовен роман, и че DooDoo непрекъснато ни провокира със сцени, в които, пак казвам, нека не забравяме кой е главният герой! :)
    В крайна сметка, всички сме тук именно защото става въпрос за Майкъл. Аз щях да чета историята и без изобщо да имаше сексуална нишка.. просто заради Майкъл, защото го обичам завинаги, но него го няма... а някой ни го дава отново, според собственото си усещане за него.. според собствената си любов към него!!
    Защото Майкъл е точно това - Любов! L.O.V.E. :)
    Благодаря ти, DooDoo!

    Извинявам се за дългия пост! Аз гледам да не се изказвам под всяка глава за да не ставам досадна. :)
    И понеже предчувствам какво ще се случи в следващата.. обещавам засрамено да си мълча! :))
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Колко е хубаво да "чуеш" окуражителни думи! Благодаря ти, Лия! Много ти благодаря!

    След коментара на "анонимен" си помислих, че е много вероятно да загубя и тези от вас, които споделяте откровено усещанията си и чувствата, завладяващи ви, докато аз ви водя по пътеките на фантазията си. Честно казано това ме натъжи. Аз, както много пъти съм повтаряла реших да споделя историята си, защото имах нужда от мнението на хора, които не познавам и те не познават мен. Имам нужда от него! Не, за да ме похвалите, а за да стигнем заедно до онова зрънце истина, която всяка от нас носи за личния и толкова скрит интимен живот на Майкъл.

    Лия, не искам да си мислиш, дори и за секунда, че с коментарите си ставаш досадна. Може да коментираш безброй пъти! Всяка дума от вас е важна и ценна за мен! Много, много ценна! Не си и помисляй да мълчиш под следващата глава :)), защото тя беше безумно предизвикателство за мен и държа да чуя мнението ви! Искам да знам, дали не отивам твърде далече и дали съм се справила, защото описаното не е плод на лично преживяване и събирах информацията от трети източници, за да я представя правдоподобно.

    Не може някой, който е решил, че секса, когато двама души се обичат не заслужава огромен интерес да ви кара да "засрамено да си мълчите"! Няма нищо срамно в това да обичаш и да желаеш до изтръпване обекта на чувствата си! Няма нищо по- красиво от споделената любов! Няма нищо срамно в това да се почувстваш dizzy след прочита на такива сцени. Самата аз съм имала нужда да спра и да си поема глътка въздух, докато съм ги писала, защото при мен образите, докосванията, стоновете... са толкова реални, че понякога ми е било истински трудно :)

    Момичета, много отдавна очаквах подобни коментари като този на "анонимен" (да, колко удобно, наистина) и ви уверявам, че никак не ме засягат, нито интересуват. Романа бе започнат с идеята да е горещ и възбуждаш и да минава в раздела "еротика", която понякога стига до "порнография". Ако исках да пиша за това как си представям Майкъл като личност, музикант, филантроп... образа на Анджелика щеше да липсва. Но аз исках и искам да го "видя" като мъж и любовник и затова не препоръчвам на онези, които се опитват да открият прекрасния човек Майкъл, който раздаваше всяка частица от себе си за един по- добър свят, да четат точно тази история!
    Благодаря на Мая, Лия и Боби, че са тук с мен и ви обещавам, че ще се постарая да оправдая очакванията ви и да не ви разочаровам!
    Не, че ви агитирам, но споделяйте с мен усещанията си, защото аз споделям много повече с вас, нали :)))?

    ОтговорИзтриване