неделя, 24 юли 2011 г.

Повече от чувство 27

Текста не е подходящ за лица под 18 години!!!

Анджелика се събуди от тежестта на Майкъл върху себе си. Той спеше върху нея, положил глава върху гърдите й и преплел крак между нейните. Ръцете му все още я обгръщаха. Изглеждаше като малко момче, което спи притиснато към пазвата на майка си. Тя го погали по меката коса и после бързо отдръпна ръка, защото не искаше да го събужда. Не знаеше колко часа е, но се страхуваше да разбере, защото не искаше да мисли за неумолимият ход на времето, който щеше да я раздели с Майкъл много скоро.
Тя внимателно се освободи от прегръдката му и стана. Мислите за онова, което изживя с Майкъл за тези непълни три дни я караха да не иска да заспива отново. На облегалката на дивана имаше одеяло и тя покри с него все още дълбоко спящия мъж, погледа го за кратко и излезе навън.
Вечерта беше красива и спокойна. Морето тъмнееше пред нея гладко и окъпано в светлината на луната. Само шума на прибоя нарушаваше тишината наоколо.
Анджелика седна на стъпалата пред вилата и се загледа в нощта. В нея се бореха много и противоречиви чувства и мисли и тя се отдаваше на властта им. Искаше да може да замине с Майкъл или той с нея, но осъзнаваше, че всъщност предпочита да не заминават никъде, а да останат тук – скрити от светската суета и отдадени единствено един на друг. Изпитваше силна
необходимост да бъде около него и да се остави единствено на любовта, която изгаряше тялото и душата й да господства в дните й с пагубната си сладка сила.
Изведнъж чу тихи стъпки и усети ръцете на Майкъл да я обгръщат изпод раменете. Тя повдигна глава и го видя надвесен над нея да й се усмихва.
-  Защо не спиш, красавице? –  целуна я той и седна до нея.
-  Нощта е много красива и не успях да й устоя... О, изглеждаш толкова
сладък!
-  Сладък?!
-  Да. Безобразно рошав си – засмя се тя – и си сънен. Сладък си.
Майкъл инстинктивно вдигна ръка, за да приглади къдриците си, но тя го
спря:
-  Не, недей. Прекрасен си така.
Той я прегърна, смеейки се:
-  „Прекрасен.” Как може да казваш на един мъж, че е прекрасен и сладък?
-  Ами, защото си такъв. Какво да ти кажа, че си мъжествен и суров ли?
Майкъл присви очи в опит да изиграе суров образ, а тя се разсмя и го погали по лицето.
-  Моля те спри! Така рошав нямаш шанс.
-  Защо? Не изглеждам ли на варварин, жаден за кръвта ти? – продължи да позира той.
-  Мъничко, съвсееем мъничко – отговори му през смях тя.
Той спря да играе и я притисна плътно до себе си като също се смееше.
-  О, нощта наистина е прекрасна! Ела, Анджи! Нека да се разходим.
Тя пое протегнатата му към  нея ръка и стана. След малко бяха близо до водата и хванати за ръце вървяха по плажната ивица.
-  Анджи?
-  Да?
-  Разкажи ми повече за бившият ти приятел.
-  Защо, Майкъл?
-  Не знам. Любопитен съм. Каза, че е режисьор. Може би го познавам.
-  О, не мисля. Той прави документални филми. Обича да изучава различни култури, постояно е в движение.
-  Как каза, че е името му? – попита Майкъл.
-  Грег. Грегъри Майлс.
-  Грегъри Майлс... Познато ми е. Много ми е познато...О, Анджи! Грегъри Майлс и „Залез над Сахара”?!
Анджелика беше изумена, че Майкъл беше гледал този филм.
-  Да, той е.
-  О, невероятен е. За бедуините беше, нали?
-  Майкъл, докога ще ме впечатляваш?! Има ли нещо, с което да те изненада човек?- недоумяваше тя.
-  Но, мила, това е много хубав филм. Наистина го мисля.
-  Да, хубав е. Отне му много време да го заснеме и си мисля, че точно тогава нещата между нас тръгнаха надолу.
-  Защо? – попита Майкъл и я прегърна.
-  Не знам. Заради разстоянието, заради ангажираността му. Може би беше това. Прие ме за даденост или просто му бях омръзнала.
-  Как е възможно да омръзнеш на някого?! Ти си такава прелест.
-  Благодаря ти, но не съм чак такава прелест.
-  За мен си  –  Майкъл спря, погледна я в очите и я хвана за раменете. - Анджелика Мендес, ти си прелест. Прелест. Ще го повтарям, докато ми повярваш. Прелест си.
Тя се разсмя:
-  Спри, Майкъл!
-  Прелест си.
-  Добре. Вярвам ти. Сега спри да го повтаряш.
-  Дааа.. Прелест си.
-  Ще спреш ли? – смеейки се тя посегна и закри устата му с длан.
-  Прелест – повтаряше той с глас губещ се в ръката й.
След това той бавно отмести дланта й от устните си и гледайки я в красивото лице каза:
-  Ти си моята прелест. Моята ненагледна прелест! Нали си моя, Анджи?
-  Завинаги – отговори му тя, докато той се навеждаше към нея, за да я целуне.
После обзета от прилив на щастие и еуфория Анджелика се отскубна от прегръдката му и отстъпвайки назад каза:
-  Хвани ме, Майкъл! – и затича по ситния пясък.
Той поклати глава, удивен от нейната неочаквана реакция и се спусна след нея. Тя тичаше, смеейки се и усещайки как бързо я настига сменяше посоката, за да го обърка. Отново бяха като малки деца обзети от странната си лудешка игра на причудливата лунна светлина. Той я
приближаваше, но след това я оставяше да му се изплъзне, за да може да се наслаждава по- дълго на обладалата я палавост. Косата й се развяваше и след това се оплиташе около лицето и врата й, като голям черен облак и за кратко ги скриваше от погледа му.
Анджелика навлезе с писък във водата, защото Майкъл бе на сантиметри от нея, но там той я улови, а тя се смееше задъхана от тичането, оставяйки се ръцете му да я обгърнат. Тя загреба вода и го опръска, а той през смях каза:
-  Днес много често сме мокри. Имам чувството, че по- често сме мокри, 
отколкото сухи.
Анджелика не му отговори, а продължи да го плиска с топлата морска вода. Той се включи в играта и след малко те нямаха сухо място по себе си. Дрехите и косите им прилепваха по телата, но те не спираха наивната си закачка. Чувстваха се много свободни и щастливи, защото успяваха да прекарат малкото им оставащо време заедно и да го притежават само за себе си, забравили за онзи другия свят, в който съвсем скоро трябваше да се върнат.
-  Обичам те, Анджи! – каза Майкъл.
-  Какво? – смееше се тя.
-  Обичам те!
-  Кажи го пак.
-  Обичам те! – извика той и гласът му се разпръсна в тишината на нощта.
Тя се усмихваше и спирайки да го пръска му отговори с цялата нежност, на която беше способна:
-  Обичам те, Майкъл!
Те заедно се приближиха един към друг, за да се докоснат и да изразят любовта си, която бушуваше в задъханите им тела. Майкъл прокара дланите си по цялата дължина на ръцете й и каза:
-  Ела!
Върнаха се във вилата хванати за ръце като по пътя си често бяха спирали, за да пропадат в обаянието на целувката си и господството на дланите си. Пътят до банята в спалнята беше осеян с оскъдните им мокри дрехи, които бавно бяха свалени от изгарящите им ръце.
Майкъл излезе от банята преди Анджелика и откри в шкафа под големия телевизор CD плеър. Започна да разглежда дисковете и беше приятно изненадан да разбере, че бяха подбрани с много вкус. В ръцете му попадна диск на Кени Джи. Той се усмихна спомняйки си за наградите в Монако и как на партито след това Кени се беше напил безобразно и ходеше измежду тях усмихнат и олюляващ се, повтарящ им колко много ги обича.
Зареди диска в плеъра и из стаята се разнесе прекрасния звук на саксофона на Кени Джи. Майкъл професионално одобри качеството на звука, който сякаш извираше изпод стените и се разнасяше завладяващо в помещението.
Той седна на мекия килим и се заслуша в музиката. Тя събуждаше цялата му нежност и той нямаше търпение да я сподели с Анджелика. Искаше да й открие цялото си същество и тя да пие от него. Искаше да разбули за нея и най- страшните си тайни и най- свидните си страхове. Искаше да я държи в обятията си и да не я пуска никога и за нищо на света.
Анджелика излезе от банята и разливащата се изящна музика я накара да спре на мястото си. Потърси Майкъл и го видя седнал на пода. Очите й срещнаха неговите и я покориха с чувствеността, която бликаше от тях. Той се изправи и се приближи до нея.
-  Ще танцуваш ли с мен, принцесо?
Ръцете му нежно я придърпаха към него и той я обгърна през кръста. Тя го Прегърна, прокарвайки една си ръка под рамото му, а другата обви около врата му. Почувства се толкова свободна в ръцете му. Музиката ги водеше и те прегърнати се оставяха да ги пленява с красотата си. Майкъл премести ръката си върху тила й и тя усещайки топлината на дланта му се почувства спокойна и приласкана и сложи глава на рамото му. Тялото му се отдаваше изцяло на мелодията и заживяваше в пълно единение с нея и той водеше Анджелика, за да я принесе на жертвената йклада.
-  Ухаеш прекрасно! – прошепна той наелектризиращо в ухото й.
-  Ти също – отговори му Анджелика.
Майкъл намери устните й и започна да я целува. Ръката му отново я прихвана зад тила, а с другата внимателно освободи Анджелика от хавлията, обвита около тялото й. Устните му се преместиха на врата й и нежно и възбуждащо започнаха да го хапят. От тила й ръката му се спусна по гръбначния й стълб и тя тихо простена.
-  Харесва ти, нали? – попита той с дрезгав глас.
Тя отметна глава назад и той отново прилепи жадните си за плътта й устни във врата й. Майкъл беше много възбуден. Чувстваше как зърната на гърдите й се отриват в кожата му, как горещият й дъх пали врата му и той беше благодарен, че тя не посяга да отмести хавлията от таза му. Нямаше да успее да издържи да усети директния допир до топлината на кожата й и
сластното движение на ханша й с втвърдената му като камък мъжественост.
Анджелика простена тихо, когато той отново прокара длан по гърба й, а с другата започна да гали вече добре познатото му място в основата на косата й. Майкъл усещаше колко много е възбудена и тя и как постепенно ласките й стават все по- настоятелни. Той чуваше кратките й сладки стонове и с нежен и успокояващ глас каза:
-  Шшшш, скъпа. Успокой се. Няма нужда да бързаме, нали? – и започна да я целува.
Докато й го беше казвал се бореше с противоречието на думите и желанията си, защото изгаряше да бъде в нея. Нейната влудяваща различност го палеше непрекъснато и той оставяше безпаметен и безпомощен пред силата й. Детето в нея го зовеше да я закриля и приласкава, а стихийната жена, която сластно извиваше тяло в ръцете му го караше да иска да я обладава диво и безразсъдно.
-  Охх, толкова силно те желая! – каза той с нисък, дрезгав глас.
-  Тогава ме вземи. Прави любов с мен, Майкъл!
-  Не още – отговори й той и прибра един кичур от косата й, който се беше вплел между устните им.
Ръцете му обхванаха съблазнителното й дупе. Устните му се спуснаха от врата към гърдите й и заключиха едното й зърно между тях. Много нежно той го захапа и подразни с език. Анджелика отново простена и вплете ръка в косата му като я опъна леко.
Майкъл не спираше сладкия си контрол върху нея, а тя не можеше да направи нищо, завладяна от възбуждащите я му до краен предел действия. Той леко я побутна и след малко те лежаха върху мекия килим. Майкъл отправяйки поглед върху сексапилното й тяло, продължи да всмуква нежно гърдите й като с ръката си галеше бедрата й. После бавно се спусна надолу, целувайки стомаха и корема й. Задържа се около пъпа й и след това отново я погледна – беше неземно красива. Разтвори бедрата й и пръстите му си проправиха път между тях и той
бавно ги прокара по овлажнената й съкровенност. Майкъл повтори действието си и след това отмести дланта си. Докато ръцете му продължаваха да галят гърдите й той започна да покорява всяко кътче от тялото. Езика и устните му оставяха влажна следа по плътта й, докато тя го молеше за още от тази благодат. Не остана кътче, което той да не целуна и докосна.
На Анджелика й премаляваше от допира му и стенеше все по- често, а тихите й въздишки бяха заменени от все по- високи. Майкъл отново прокара пръсти между бедрата й и намирайки клитора й започна да го стимулира с масажиращи кръгообразни движения. Тя простена отново и изви сластно гръб като котка и след това потърси устните му, дарявайки го със сладострастна целувка. Езика й се стрелваше в устата му, търсеше неговият и го смучеше ненаситно. Ръцете й се плъзгаха по гърба му, обхващаха стегнатото му дупе и след това се връщаха обратно. Майкъл се освободи от устните й. Погледна я, а тя оставаше с полуотворена уста, дишайки дълбоко. Той отново целуна гърдите й и се спусна към стомаха и пъпа й. Беше сложил пръсти върху венериния й хълм и след това леко ги придърпа нагоре, като с това движение успя да оголи малката сълзяща от удоволствието издатина между бедрата й. Езика му я докосна с върха си, след това бавно я облиза и пак я докосна по същият начин: 
- Оххх...Господи! – простена тя – Майкъл!!!
Той я погледна, а тя беше затворила очи, пръстите на ръцете се вкопчваха в нишките на килима, отпускаха се и след това отново се впиваха в него. Майкъл не спираше да я стимулира като увеличаваше скоростта, с която движеше езика си. После впи устни в клитора й, засмуквайки го и продължи да извиква виковете й, които се преплитаха един в друг, сливайки се. Малката перла между устните му набъбваше и се уголемяваше, а той не спираше да се притиска в нея, да я стимулира.
-  Вкуса ти е прелестен! – каза той и повдигна глава, за да види лицето й.
-  Боже, Майкъл, не спирай! – изохка тя и с ръка върна главата му между бедрата си – Моля те, не спирай!
Той се подчини на необходимостта й да изживее върховната си възбуда и реши да я доведе до невероятен оргазъм, затова пъхна показалеца си в нея. Тя се изопна като струна, а той умело успя да открие точката й на наслада и пъхна и средния си пръст. Устните му не спираха да я изпиват, а пръстите му ловко да стимулират така чувствителното й място. Усети как тя повдига таза си и как започва силно да трепери. След секунди вик се откъсна от гърдите й, тя за кратко застина и след това се предаде на насладата, в която се беше изгубила. Повтаряше името му, стенейки и говореше нещо на испански, което той не разбираше.
 / тук трябваше да продължава да звучи Кени Джи, но не издържах  /
 Майкъл не спираше да господства над нея и продължаваше да движи пръстите си и да смуче клитора й.
-  Аххх... Господи!!! – стенеше тя, докато я застигаше вълната на нов оргазъм.
Той покри тялото й със своето й, а тя бързо намери устните му, все още задъхана и безпаметна. Майкъл беше успял отново да я накара да се чувства сякаш всичко около нея не съществува. Ръцете и устните му бяха сътворили чудото пак и тя не можеше да си поеме дълго въздух. Тялото йтрепереше като лист подет от вятъра, а сърцето й препускаше в лудешки бяг. В момента имаше силна нужда той да я целува и да я притиска към себе си. Говореше й нещо, но тя не чуваше какво. Все още бе погълната от стихията, в която я беше изпратил и й идеше да плаче от силата, с която я беше подела и въздигнала.
Майкъл се чувстваше напълно загубен пред красотата на Анджелика в момента. Скулите й бяха покрити с руменина, малки ситни капчици покриваха челото й, а устните й бяха съблазнително полуотворени и го зовяха да ги изпива с целувките си. Тя все още потръпваше от разтърсващите конвулсии на оргазма си и тихо простенваше.
-  О, мъничката ми! – казваше той и я притискаше плътно до гърдите си, а тя целуваше врата му.
Той сякаш да чуваше как бие сърцето й, усещаше я безпомощно отпусната в обятията му и я люлееше ласкаво в прегръдката си, докато тя не започна да възвръща нормалното си дишане. Тогава той се отдръпна леко от нея, погали я по лицето и прошепна с дрезгав глас:
-  Обичам да те гледам, когато свършваш. Великолепна си! – плъзна длан по гърба й – И това ме възбужда още повече.
Анджелика свенливо скри лице върху рамото му и каза:
-  Все още се чувствам замаяна.
Той се усмихна и в отговор отново прошепна:
-  Ние тепърва започваме, безценна.
-  Майкъл! – засмя се тя.
-  Какво? Искам да правя любов с теб, докато разсъмне – и той целуна рамото й – Успокои ли се вече?
-  Аха – потвърди тя и прокарвайки длан по гърдите му, пъхна ръка в процепа на хавлията му.
Майкъл пое дълбоко въздух и прехапа устната си. Тя го гледаше право в очите и в погледа й се четеше задоволство, че контролът сега е неин. Малката й длан погали внимателно тестисите му и той поемайки отново шумно въздух се облегна назад, подпирайки се на дланите си. Анджелика освободи таза му от хавлията и отправи поглед към слабините му. После се
наведе към лицето му и го целуна кратко по устните, докато не спираше да го гали. Майкъл отметна глава назад и затвори очи. Осигурил й достъп към изкусителния си врат, тя започна да го целува. Докосването на устните й беше сякаш полъха на бриз върху кожата му. Едната му ръка се вплете в косите й и остана върху тила й. Анджелика плъзна длан по възбудения му член, като употреби много лек натиск.
-  Исусе! – възкликна Майкъл и опъна нежно косите й.
Тогава тя сключи пръсти около силно еректиралата му твърдост и започна да ги движи – първоначално бавно, а след това все по- енергично. Не спираше да го гледа и от време на време го целуваше.
Майкъл усещаше, че вече не може да издържа. Искаше я веднага. Искаше да почувства топлината й и влагата й. Той се повдигна и хващайки лицето й в дланите си започна да я целува разгорещено. След това с бърз натиск я положи да легне по гръб, разтвори широко бедрата й подвластен на обзелото го нетърпение сложи отново устните си между тях и започна да я
пие жадно. Анджелика остана изненадана от реакцията му, но това беше за съвсем кратко, защото се почувства зашеметена от нея. Тялото й отново реагира на действията му.
-  Искам те, Анджи! Боже! Не мога повече! Искам да те почувствам – каза той с дрезгав глас, дишайки тежко.
После целувайки я и не спирайки да я гледа, постави краката й върху раменете си се потопи бавно и постепенно в нея.
-  Ахххххххх... – простена тя, усещайки как той я изпълва с цялата си големина и твърдост.
Той усещаше как разума отново го напуска и как остава подвластен единствено на усещането да се слива с нея. Отначало се движеше сравнително бавно и равномерно, но нейните стонове го накараха да ускори ритъма си.
-  Обърни се по корем – помоли я той.
Тя се подчини и малко след това, поставяйки ръце на кръста й той пак потъна в нея. Майкъл видя как Анджелика започна сама да стимулира клитора си и тази гледка го главозамая още по- силно.
-  Ох, Анджи, погубваш ме! – хриптящо каза той.
В отговор тя умоляващо го простена:
-  Harder, Michael !... Deeper! / съжалявам, но така ми звучи по- добре/
Майкъл не чакаше да го подканва повече. Самият той имаше нужда се потапя в нея точно така. Със силен тласък той задоволи желанието й и продължи да я раздира надълбоко. Чу стенанията й, усети как стените на вагината й започват да потрепват и навеждайки се и целувайки меката част на ухото й каза:
-  Обърни се отново.
Когато вече виждаше лицето й и очите й потънали в шемет, той така притисна бедрата й с тялото си, повдигайки ги нагоре, че коленете й докосваха килима. Продължи с необуздания си ритъм и усещаше колко близо е тя до оргазма си.
-  Хайде, скъпа. Искам да те чуя. Дай ми сладките си стонове!
Думите му я караха да усеща още по- силно възбудата си, а той не спираше дрезгаво да шепти в ухото й:
-  Да, Анджи, да! Викай за мен, момиче!
Скоро Анджелика отново беше разтърсена от своя връх. Притискаше го към себе, а стоновете й бавно затихваха между целувката му. Майкъл за кратко беше спрял да се движи в очакване тя да се успокои и след като видя как те се отпуска продължи и след минута – две също бе
пометен от собствения си оргазъм.
Анджелика усещаше как я изпълва с горещата си течност и не спираше да гледа лицето му. Той издаваше тихи продължителни стонове, докато вече бавно се движеше в нея, а тя в желанието си да удължи насладата му, свиваше стените на вагината си и го заключваше в сладкият им плен.
- Jesus! Holy Mother of God ! – дишайки дълбоко, изпъшка той – Фантастична си!
-  Обичам те! – каза Анджелика.
-  Аз те обичам повече! – отговори й той  и устните им се прилепиха в продължителна и чувствена целувка.
По – късно Майкъл се беше отпуснал върху гърдите на Анджелика. Тя си играеше с къдриците му, а той галеше рамото и ръката й.
-  Майкъл, може ли да те попитам нещо?
-  Разбира се  – каза той.
-  Малко е неудобно...
-  Хайде, Анджи! Кое е неудобно чак толкова?
-  Майкъл...Хмм... Защо не ползваме презервативи?
Той сложи брадичка си върху гърдите й и гледайки я в очите, отговори на въпроса й с въпрос:
-  А ти искаш ли?
-  Чудех се. Не е ... Опасно е. Как би могъл да знаеш, дали аз...
Майкъл я прекъсна, слагайки пръст върху устните й:
-  Знам.
Тя го погледна учудено:
-  Няма как да знаеш.
-  А ти защо ми се довери и не пожела да ползваме? – попита той.
-  Не знам. Все още не мога да обясня безотговорността си.
-  Страхуваш ли се?
-  Не, но ... човек никога не знае.
-  И аз вярвам, че няма повод за притеснение но си права. Ще те информирам за изследванията си възможно най- скоро. Обещавам ти – увери я той. -  В такъв случай и аз ще го направя. Надявам се да не съм те заразила с
нещо.
Той я погледана сериозно:
-  Трябва ли да се притеснявам? Имаш съмнения ли?
-  Не, аз съм отговорна към здравето си и винаги следя състоянието си. Аз.., аз просто... Винаги има опасност, нали знаеш?
-  Да, знам. Извинявай, че бях толкова непредпазлив. Изобщо не помислих. Когато го направих вече беше късно. Ще ми повярваш ли?
-  Разбира се, че ти вярвам – каза тя и отново го погали по косата – Не забравяй, че и аз бях там.
Той се повдигна на лакти и започна да я целува. Усещайки как и двамата се увличат, спря да я целува и каза:
-  Искаш ли да отидем до банята и след това да продължим?
Тя му се усмихна и попита:
-  Ти нямаш ли задоволяване?
-  Ауу, колко неблагодарно прозвуча! Не съм сигурен кой няма задоволяване.
Тя се почувства смутена от констатацията му и Майкъл усети стеснението й.
-  Хей, шегувам се.
Тя продължаваше да е извърнала глава и той хващайки я от двете страни на брадичката извърна лицето й към неговото.
-  Анджи! Шегувам се. Когато си наоколо се чувствам неспособен да се въздържам. Караш ме да се чувствам толкова слаб – каза той и я целуна – Хайде, ела в банята.
В банята Анджелика продължаваше да се чувства малко засегната от думите му. Тя познаваше много добре тялото си и нуждите му и знаеше как да ги контролира. За първи път с Майкъл й се случваше да изпитва глад за още и да остава незадоволена, въпреки невероятната си задоволеност. Не знаеше той какво мнение има за този неин нагон и това я караше да се чувства неловко. Не искаше да мисли за нея като момиче, което няма насищане. Но не успяваше да се контролира по никакъв начин, когато той я докоснеше или я погледнеше с онзи палав поглед, който я караше да усеща хилядите пеперуди в корема си. С него се чувстваше напълно безпомощна да се овладее емоциите и желанията си. Гласа на Майкъл я извади от мислите й:
-  Анджи, не ме слушаш.
-  Извинявай! Какво казваше? – виновно го погледна тя.
-  Казвах, че ... О, няма значение – той обви ръце около кръста й. – Толкова си красива и секси!
Майкъл целуна врата й и прошепна наелектризиращо в ухото й:
-  Какво ще кажеш да спрем да разговаряме... засега?
-  А какво ще правим? – престорено наивно го попита тя.
-  Ще ти покажа. Искаш ли?
-  Имам ли избор?
-  Никакъв – усмихна й се той.
Малко по- късно те бяха на покрива на вилата и лежаха върху един от шезлонгите. Анджелика беше върху Майкъл и се целуваха, когато тя рязко се отдръпна:
-  Ау!
Майкъл я погледна изненадан:
-  Какво? Нараних ли те?
-  Нещо ме ухапа. Мисля, че беше комар.
Майкъл започна да се смее:
-  Къде те ухапа, апетитна хапчице?
-  По дупето.
-  Ооо... Как си позволява?!– продължи да се смее Майкъл, а после пеейки добави – „Your butt  is mine, your butt is mine… ”.
Тя също се усмихна и каза:
-  Тази песен я знам.
-  Наистина? Нима? Не мога да повярвам. И от къде? Да не би да я пускат по радиото?
-  Не се подигравай с моето невежество, Кралю на попа, защото този албум, в който е тази песен, го имам.
-  О, Анджи, ти ме изненадваш. Имаш цял един мой албум!? Сега вече започвам да се съмнявам. Признай си – ти си моя фанатизирана фенка и се опитваш да ме прелъстиш. Признай си!
Тя учудено и усмихвайки се му отговори:
-  Опитвам се?! Та аз вече те прелъстих.
-  Сигурна ли си?
-  Дали съм сигурна? Нека видим... – каза тя и провирайки длан под пижамата му, погали възбуденият пенис на Майкъл. – Да, сигурна съм. 100% сигурна. И не знам дали съм фанатизирана, но определено съм ти фенка.
-  А аз съм твой луд фен.
-  Покажи ми колко си луд! – и тя се наведе, за да го целуне.
Косите й се спускаха по раменете й и докосваха неговите, топлината на тялото й го опияняваше, а устните и дланите й го омагьосваха с гальовната си власт. Само луната ставаше свидетел как Майкъл и Анджелика започваха за
пореден път да си си даряват нежност. Романтиката на острова, шума на вълните и бриза, който ги обгръщаше ласкаво ги караха да бъдат още по- отдадени на мига и те искаха той да продължава безкрайно.
-  Господи, колко си сладка! – възкликна Майкъл и провря ръка под ефирната нощничка на Анджелика, за да почувства деликатната й кожа.
Тя го погледна в очите и си помисли, че след няколко часа ще трябва да се раздели с него. След това се наведе отново и устните й се сляха с неговите.
Пръстите й нежно се плъзгаха по врата му и тя усещаше как той започва да си поема въздух все по- дълбоко. Ръцете му се движеха бавно по гърба, стигаха до таза й и после пак се връщаха. Тя продължи да го целува и спусна устни по врата му и после покри с тях гърдите му. Той въздъхна и тя разбра, че беше открила още едно от местата, които той имаше нужда да не бъдат забравяни. Майкъл, хващайки я за дупето леко я повдигна и сластно се отри между бедрата й. Анджелика усети как нещо на това й място се запали и тя безпомощно простена и отпусна глава върху гърдите му. А той не спираше. Тя усещаше твърдостта му през пижамата му и бикините си, горещината му и навеждайки се отново над лицето му, чувствено захапа долната му устна, а след това потърси езика му. Докато пиеха един от друг, тя се включи към неговото движение и Майкъл отново въздъхна дълбоко и силно стисна дупето й. После ръцете му се преместиха върху гърдите й и той придържайки ги започна нежно да гали с палци втвърдените им зърна.
След няколко минути, в който те бяха продължили да усилват градуса на желанието си с многобройни докосвания и целувки, Майкъл я погледна и Анджелика видя как очите му бяха станали почти черни и потънали в лъст. Тя погали с треперещи пръсти врата му, а той, започвайки да сваля бикините й, задъхано й прошепна:
-  Едва дишам, Анджи. Заведи ме в Рая!
След това Майкъл я освободи и от ефирната дантелена дрешка й. Анджелика видя как той преглътна пред вида на голото й тяло и отново го целуна, а докато го правеше той свали и пижамата си. Майкъл изхриптя в невъзможността да спре силната вълна на възбуда, която се концентрира в слабините му, когато усети колко е мокра Анджелика.
Тя се повдигна и позволи на Майкъл да влезе в нея. Виждаше насладата му, в която изпадна, когато се плъзна във вътрешността й. За кратко беше затворил очи и по лицето му се изписа блаженство и той изпъшка:
-  Охх, момиче, влудяващо е да те усещам!
Тя също простена от гледката, думите му и усещането на топлият му, твърд пенис в себе си и започна да се движи, като постепенно увеличаваше скоростта си.
Майкъл жадно галеше тялото й и скоро обзет от усещането за приближаващата се с пагубна сила кулминация с бързо движение я обърна по гръб и я подчини на собствения си ритъм. Тя сключи бедра около таза му и се остави на невероятното усещане, което той й носеше. Безпогрешно
улучваше най- чувствителното място във вагината й и тя стискаше силно раменете му и стенеше почти непрекъснато. Майкъл леко натисна коленете й встрани и тя, разбирайки желанието му, разтвори бедрата си и той потъна със силен тласък дълбоко в нея. А, когато тласъците му останаха само бързи и дълбоки, тя вкопчи длани в косите му и скоро се предаде във властта на усещането, което сякаш я отдели от тялото й. Този път Майкъл не спря да се движи, а продължи. Едната му ръка се беше пъхнала между телата им малко преди Анджелика да изригне и с нея бе започнал да гали клитора й. Тя повтаряше името му в несвяст, докато той й доставяше за втори път тази нощ, два застъпващи се един с друг оргазма. След това усети трептенето в себе си и така приятната топлина, с която Майкъл я изпълни. Той стенеше, треперейки, а тя галеше гърба му и целуваше врата му, който беше обсипан със ситни капчици пот. Майкъл се отпусна изнемощял върху нея и тя намери топлите му устни, за да ги изпие съссвоите.
След около пет минути, в които не говореха, а само се целуваха и галеха, Майкъл каза:
-  Когато видиш Бриджит й кажи, че много съм й обиден?
-  На Бридж? Защо?
-  Защото те е крила така дълго от мен. Анджи, принцесо, знаеш ли, че унищожи света ми? Как ще заспивам без да те имам в обятията си?
-  Недей, Майкъл! – сложи тя пръст върху устните му – Моля те, недей!
Тя се отпусна в прегръдката му и под звука на вълните и нежността на пръстите му заспа. Майкъл усети как тя заспива в ръцете му, но не пожела да я буди. Предполагаше, че всички усещания и емоции за последните дни я бяха довели до пълно изтощение и затова, изправяйки се, внимателно я взе на ръце и я отнесе в спалнята. Покри я със завивката и погледна часовника. Вече беше 3:30 и той след като си взе душ, легна до Анджелика и успокоен от равномерното й дишане, заспа.



Няма коментари:

Публикуване на коментар